“De hele klantmelding in één digitaal dossier”

Ron Keijnemans, Hoofd Service & Onderhoud Boele & van Eesteren

Snelheid, gemak en overzicht

‘Wie anders kijkt, ziet meer’. Dat is de slogan van Boele & van Eesteren. Geldt dat ook voor het meldings- en storingssysteem? “Absoluut!”, zegt Ron Keijnemans, hoofd Service & Onderhoud. “Wij zoeken altijd naar betere, snellere, mooiere oplossingen in ons werk om klanten en opdrachtgevers te verrassen. Oók met Focus Bricks.”

Eén digitaal dossier
Voor Boele & van Eesteren is Focus Bricks al jaren het systeem om alle meldingen bij bouwprojecten te registreren en te monitoren. “We hebben de hele klantmelding in één digitaal dossier bij elkaar. E-mails, foto’s en andere ingescande informatie. Nooit meer zoeken in stapels papier. Dat betekent veel gemak in minder tijd.”

 

"Met Focus Bricks hebben we de hele klantmelding in één digitaal dossier bij elkaar.”

De nieuwe bouwstandaard van VolkerWessels

Automatische mailfunctie
“De mailfunctie in Focus Bricks is uniek”, gaat Ron Keijnemans verder. “Onderaannemers bijvoorbeeld krijgen automatisch een e-mail met alle openstaande meldingen, die ze via een maillink gemakkelijk kunnen bijwerken. Handig voor vaklui die perfect werk afleveren, maar natuurlijk geen administrateurs zijn. En voor ons, want wij houden overzicht.”

App op locatie
De digitalisering is ook op locatie doorgevoerd. Met de Focus Bricks app. Geen geschreven werkbonnen meer die medewerkers op vrijdagmiddag op kantoor droppen. “De bonnen komen nu dagelijks digitaal binnen, inclusief handtekening van de klant. Op kantoor kunnen we de bon direct afmelden, eventueel verder behandelen of laten factureren”, aldus Ron Keijnemans.

Sprong vooruit
“Met Focus Bricks hebben we nu goed onderbouwde managementrapportages en stuurinformatie, zoals naar onderaannemers. Sturen klanten foto’s of scans mee? Die komen rechtstreeks in het juiste dossier. Zelfs opdrachtgevers kunnen meldingen bij hun projecten bekijken en zijn zo sneller geïnformeerd. We werken sneller, gemakkelijker en overzichtelijker. Echt een sprong vooruit,” rondt Ron Keijnemans af.


_______

Boele & van Eesteren
Boele & van Eesteren is gevestigd in Rijswijk en wil de beste partner zijn voor ontwikkeling, bouw, renovatie of onderhoud van projecten. Voor die ambitie zetten zij zich dan ook dagelijks in. Zij zoeken bij iedere opdracht naar inventieve oplossingen om nog slimmer, beter of sneller te werken en zo het bouw- en ontwikkelproces te versnellen en het resultaat te verbeteren. Niet voor niets is hun slogan: Wie anders durft te kijken, ziet nu eenmaal meer. Boele & van Eesteren is een werkmaatschappij van VolkerWessels (handelsnaam van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv).

_______

 

Ron Keijnemans, Hoofd Service & Onderhoud Boele & van Eesteren

Boele & van Eesteren is een werkmaatschappij van VolkerWessels (handelsnaam van Koninklijke Volker Wessels Stevin nv).
Gevestigd in Rijswijk en wil de beste partner zijn voor ontwikkeling, bouw, renovatie of onderhoud van projecten.

www.boele.nl